Відкриття табору "Веселка".

2018-05-29

Ось і промайнув останній день навчального року, весело продзвенів дзвінок… І на порозі школи стало золоте, запашне та веселе літо – літечко! Наші старанні учні, затамувавши подих, чекали пригод, веселощів, забав. Забезпечити дітям незабутній літній відпочинок, подарувати море позитиву та радісних спогадів на ціле літо – саме ці завдання ставить щорічно перед собою табір відпочинку з денним перебуванням дітей «Веселка» при Лосинівській загальноосвітній школі І ступеня. У сучасних умовах, коли постійно збільшуються навантаження на учнів, дітям необхідний повноцінний відпочинок. Цю проблему намагаються вирішити педагоги у нашому пришкільному таборі з денним перебуванням.

Але важливим є не тільки організація вирішення задач відпочинку та оздоровлення дітей, а й організація виховного процесу: безперервність якого дозволяє підвищити ефективність виховних впливів. Тому організація виховного процесу , яким активно займаються вихователі, стає актуальною.

Літо – це своєрідний місток між навчальним роком, який завершується і тим, що буде. Виховна цінність системи літнього відпочинку в тому, що вона створює умови для педагогічно прийнятного, емоційно привабливого відпочинку, відновлення здоров’я, задоволення потреб в нових враженнях, творчій самореалізації, спілкуванні і самодіяльності, до складу якої входять праця, мистецтво, пізнання, культура і інші сфери самовизначення.

Сьогодні виховна робота в нашому таборі, це добре налагоджений процес, який, не зважаючи на певний досвід, з кожним роком він усе більше удосконалюється. Увесь педагогічний колектив цілий рік готується до роботи у таборі, дбаючи, щоб ці літні дні були цікавими і корисними для наших учнів.

Кiлькiсть переглядiв: 288

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930